Eladó Téglalakás, Budapest, XXI. kerület

#183500116

Eladó Téglalakás

46 millió Ft

Budapest, XXI. kerület Csepel-Erdősor
Alapterület:
61 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Nincs
Cirkó
Parkra néző
Részben bútorozott
Kelet
4
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Csepelen első emeleti három szobás tégla lakás eladó

Csepelen első emeleti három szobás tégla lakás eladó

Eladó Csepelen, a Nyuszi sétányon egy 61nm alapterületű három szobás, jó állapotú lakás az ELSŐ emeleten.

A társasház kellemes zöldövezetben található. Négyszintes, lift nélküli épület ami tiszta lépcsőházzal és jó lakóközösséggel biztosítja az ottélők nyugalmát. 

A lakás elrendezését tekintve kellemes és élhető terekkel rendelkezik. Felújított állapotának köszönhetően egy tisztasági festést követően szinte azonnal költözhető állapotú. Egy nagyszoba, két kisebb szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, közlekedő és egy beépített erkély található benne. A konyhája nagy ablakos és szép világos. Egy kis kamra is kialakításra került benne, valamint egy méretre gyártott konyhabútor, ami a vételár részét képezi. 

 

A nagyszoba és a két kisszoba is a közlekedőből nyílik. Mindhárom szoba ablakai egy parkra néznek, így a nyitott ablakokon a friss oxigéndús levegő biztosítja az egészséges környezetet az ottlakóknak. Mindhárom szobában hűtő-fűtő klíma található, ami a vételár részét képezi. A nagyszoba erkélykapcsolatos, ami két évvel ezelőtt beépítésre került. Jelenleg télikertként és pihenőszobaként funkcionál. Ebben a szobában is van egy beépített bútor, ami a vételár részét képezi. Rengeteg pakolási lehetőséget rejtő szekrény, polcokkal és kihúzható ágy funkcióval, ami asztalos által lett méretre gyártatva.

 

A közlekedő tágas, az előszoba funkciót is ellátja. Egy hatalmas gardrob szekrény is találhatunk benne, igényes kivitelezéssel, tükrős ajtókkal. Ez a bútor is a vételár részét képezi.

 

A fürdőszoba is felújításon esett át. Ekkor új csempét és járólapot kapott, valamint a régi kád helyett egy aszimetrikus sarokkád került beépítésre. Ekkor került korszerűsítésre a fűtés és melegvíz rendszer is. A régi konvektorok helyett új radiátorok lettek mindenhol beépítve. Az összes helységben műanyag ablak van redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, így a lakás rezsi költsége minimálizálható.

 

Közelben iskola, óvoda és számtalan üzlet a bevásárlás céljából. A buszmegálló pár perc sétára található, ahonnan Csepel központjába, majd onnan HÉV-vel Budapestre juthatunk.

 

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet fiataloknak és idősebbeknek is egyaránt. Az első emelet által nyújtott kényelem és energetikai megtakarítás miatt kivéletes lehetőség minden korosztálynak. Jogilag rendezett, tehermentes ingatlan. 

 

Ez az ingatlan a Kertvárosi Ingatlan Stúdió "Hirdetési Szolgáltatása" által van meghirdetve, tehát közvetlenül a tulajdonostól vásárolható meg, ingatlanközvetítői jutalék nélkül. Kérdésével keressen bizalommal az elérhetőségeimen, állok rendelkezésére.

 

Extrák: 3db klíma, redőnyös szúnyoghálós ablakok, beépített és gépesített konyhabútor, beépített tükrös gardrob, beépített nappali bútor, sarokkád, beépített erkély, 

 

Irányár: 46.000.000 Ft

 

Ha hirdetésem felkeltette figyelmét és szeretné megtekinteni az ingatlant, akkor kérem keressen elérhetőségeimen...akár hétvégén is. A vásárláshoz jogi képviseletet, szakmai tanácsadást és hitel ügyintézést is biztosítunk. Ha eladó ingatlana van, akkor annak értékesítésében is állunk rendelkezésére.

 

Érdeklődni lehet: Czirják Györgyi 06-70-546-2913

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás