Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós

#183500105

Eladó Családi ház

16.5 millió Ft

Szigetszentmiklós Kavicsbánya
Alapterület:
30 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Áron alul
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
296 m2
Felújítás alatt
Villanyfűtés
Vízre néző
1
Bevezetve (230 Volt)

Közvetlen vízparti telek kis házzal

Horgászok és vízimádók figyelem! Szigetszentmiklós és Csepel határán, az egyik hangulatos bányató partján eladó egy 296nm nagyságú telekrész, amin egy 30nm lakóterületű könnyűszerkezetes kis ház áll és mögötte egy új ház alapja van készülőben.

A telek közvetlen vízparton található , paradicsomi környezetben. Körülötte komoly házak, amiket többnyire állandó ottlakás céljára használnak. Az út mentén a telekkel szemben több autó számára parkolási hely biztosított. A telek enyhén rézsűs kialakítású a vízpart irányába. Épített beton lépcső vezet le a házig, ami előtt szépen kialakított partszakasz fogad minket. Kertje füvesített, fedett szalettlivel és épített kemencével rendelkezik. A vízparton stég is található, ami némi felújításra szorul. Az épületet hétvégi háznak használták eddig, így nincs téliesítve. Egy légtérben konyha-nappali étkező található benne, amiből nyílik egy hálószoba és az fölött egy tetőtéri szoba. Zuhanyzós fürdőszoba és wc a ház mögött van téglából. A nappali rész tetője beázott, de már orvosolva lett a probléma. Belső felújítással a beázás nyomai eltüntethetőek. Jelenlegi tulajdonosai elkezdték a ház bővítését az épület mögötti területen, de családi okok miatt nem tudják folytatni. Az alap már majdnem elkészült.

Ha szereti a természetet, a csendet és a páratlan panorámát akkor ezt az ingatlant látnia kell. Ha van lehetősége a további fejlesztésre és az álomháza már a fejében megszületett, akkor mielőbb csapjon le rá hogy ízlésére formálja tovább. Várom hívását, hogy nézzük meg együtt!

 

Irányár: 16.500.000 Ft

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Kert, gyümölcsös