Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós

#183500114

Eladó Családi ház

123.9 millió Ft

Szigetszentmiklós Ragád
Alapterület:
290 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
851 m2
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Délnyugat
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Két ház + egy üzlet kivételes adottságú családi ingatlan

Szigetszentmiklóson az Oázis Wellness Fürdő közelében eladó egy két lakóházas családi ingatlan 851nm nagyságú, két utcára nyíló telekkel. Egy háromszintes ( 290nm lakótér ) és egy egyszintes ( 66nm lakótér ) tégla családiház, valamint egy téglából épült garázs ( 24nm ) található a telken.

A háromszintes családiház szuterén szintje 110nm alapterületű, jelenleg lakásként van használatbavéve, de üzleti engedéllyel rendelkezik, így válalkozás céljára is remekül használható. 

A felette lévő lakótér 180nm nagyságú, belső kétszintes, 3 hálószoba, 1 étkező, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba helységekből álló, rusztikus hangulatú, tágas terekkel rendelkező otthon. Gyönyörű, tölgyfából készült lépcső vezet fel az emeletre, ahol jelenleg 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba és 1 konyha található, így ez a lakótér akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.  

A földszinten található nappaliból nyílik a lakás be- és kijárata, ami egy lépcsős teraszról közelíthető meg. Ennek a terasznak egy része beépítésre került, jelenleg télikertként, pihenő szobaként funkcionál. 

Az egész ház fűtése gázkazánról működik, de van egy vegyestüzelésű kazán is másodlagos fűtésként. A melegvizet villanybojler biztosítja mindhárom szinten.

A telken található másik épület egy 60nm-es téglaház, amiben 1 hálószoba, 1 nappali, előtér, étkezős konyha, kamra és fürdőszoba helyiségek lettek kialakítva. Fiatalos hangulatú lakás, tágas terekkel. Itt a fűtést és a melegvizet is villanycirkó biztosítja. Ez a házikó a hátsó utcából is kényelmesen megközelíthető. Jelenleg is innen van a bejárata és autóbeállási lehetősége.

Található még a telken egy 24nm nagyságú garázs és egy 15nm nagyságú fából készült szaletli is.

Ez a családi ingatlan nagyon kedvező adottságokkal rendelkezik, hiszen a két ház két külön utcából közelíthető meg, így akár összeköltözőknek, de akár albélettel foglalkozó befektetőknek is ideális lehet.

Ha bővebb infót szeretne kapni ezzel a kivételes lehetőséggel kapcsolatban, akkor keressen bizalommal.

 

Irányára: 123.900.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti a kertesház kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás