Kiadó Téglalakás, Budapest, XXI. kerület

#183500128

Kiadó Téglalakás

200 000 Ft

Budapest, XXI. kerület Csepel-Belváros
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
30 m2
Cirkó
Kertre néző
Bútorozott
Délkelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Csepel központjában bútorozott, kertkapcsolatos lakás kiadó

Csepelen a Szent Imre tér közelében kiadó egy bútorozott és gépesített 54nm lakótérrel rendelkező, 1+1fél szobás kertes házrész saját leválasztott 30nm nagyságú kert résszel.

A kiadó ingatlan egy három lakásos családi ház középső lakóegysége. Közös kapubejárón keresztül tudjuk megközelíteni mindhárom lakóegységet. Az első lakóegységet is bérlő lakja. A középső lakáshoz egy kis saját kert rész is tartozik, ami örökzöld növényekkel van beültetve.

A lakótér bejárata előtt egy pici terasz található, ahol a reggeli kávénkat a zöld környezet ölelésében tudjuk elfogyasztani. A lakás elrendezését tekintve előtér, étkező sarok, nyitott konyha, közlekedő, fürdőszoba, nagy szoba és kis szoba helyiségekből áll. A fotókon látható bútorokkal és berendezési tárgyakkal kerül kiadásra. Egyéb bútorok elhelyezésére nincs lehetőség és jelen bútorok elvitelére sem.

A lakás rezsije külön mérőórák szerint fizetendő. Fűtés és melegvíz ellátás gázcirkóról működik, így a rezsi összege kedvezőnek mondható. Havi leolvasás van, így mindenki annyit fizet mint amennyi a tényleges fogyasztása. Közösköltség nincs, csak a gázcirkó éves karbantartási díját kell a bérlőnek fizetni.

Közelben a buszvégállomás és a HÉV megálló is 5 perc sétával elérhető. 

A potenciális bérlő jelölt önmagára és környezetére is igényes, igazolható munkahellyel rendelkező egyedülálló vagy igazolható munkahellyel rendelkező gyermektelen pár. Sajnos semmilyen állat nem hozható az albérletbe.

A bérleti szerződés megkötése közjegyző bevonásával történik, melynek díját a felek közösen viselik. Május 01-től költözhető és minimum 1 év a bérleti idő. A szerződéskötés feltétele 2 hónap kaució és 1 hónap bérleti díj rendelkezésre állása. A bérlő kiválasztásának jogát a tulajdonos fenntartja.

Megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség.

 

Bérleti díj: 200.000 Ft/hó + rezsi  (2 hónap kaució)

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás