Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós

#183500018

Eladó Családi ház

69 millió Ft

Szigetszentmiklós Dunapart
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
983 m2
Gázkazán
Vegyes
Részben bútorozott
Délnyugat
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nagy családosok álom otthona

Nagy családosok vagy összeköltözők álomotthona! Szigetszentmiklós Duna parti részén eladó egy 160nm lakótérrel és 80nm pincével rendelkező családi ház, gyönyörűen parkosított 983nm telekkel.
Az épület 38-as téglából épült. Ablakai hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A lakótér jelenleg két lakásosra lett kialakítva, de bármikor könnyedén vissza alakítható. 
Belépve a lakásba egy nagyon szép, világos nappali fogad minket. Innen nyílik egy 15nm nagyságú terasz, ami az utca felé néz. Tágas hálószoba, nagy fürdőszoba, külön wc , kamra és nem utolsó sorban egy ízléses konyha hatalmas terasz kapcsolattal tartozik még az alsó szinthez. 
Az emeletre a nappaliból lehet feljutni. Kényelmes falépcső vezet felfelé, aminek színvilága remekül illeszkedik a nappali hangulatához. Az emeleten három szobát, egy zuhanyzós fürdőszobát és egy konyhát találunk. A konyha régebben szoba volt, így igény esetén vissza is alakítható.
Nagy családok, vagy akár egy harmadik generáció részére további lakótér nyerhető a tetőtér beépítésével. A lépcső már készen áll a további 50nm megközelítéséhez.
Az egész ház fűtéséről egy gázkazán gondoskodik, ami a ház alatti pincében található. A pince szint fele garázsként funkcionál, ahol két autó is kényelmesen elfér. Ha több autó van a családban, akkor további parkolási lehetőség a ház melletti térkövezett területen van, ahol akár teherautó vagy busz is kényelmesen elfér.
A kert gyönyörű... elől színes virágokkal, hátul bokrokkal, pázsitos fűvel és gyümölcs fákkal tarkított. Egy nagy diófa is áll a terasz előtt, ami alatt nyári estéken vidám grill partik zajlanak. 
Ízléses, tágas és sok lehetőséget rejtő ház Szigetszentmiklós óvárosának közelében.

Irányár: 69.000.000ft

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek